Uniek zorgen voor jezelf

Alle diensten

Ontdek de mogelijkheden

Floaten

Super gezond voor lichaam én geest. Gewichtloos drijven in magnesiumzout is een bewezen zeer effectieve manier om te ontspannen en te resetten.

Ontdekken

Yoga

Yoga is dé manier om jezelf beter te leren kennen en meer ontspanning te gunnen. En dat kan met maar zeker ook zonder handstand.

Ontdekken

Massages

Door massage lichaam en geest weer in balans. Een therapie die de oosterse wijsheid en westerse wetenschappelijke inzichten combineert en waar niet alleen de klacht maar het hele lichaam aandacht krijgt.

Ontdekken

Bach bloesemtherapie

Evenwichtiger leven en lekkerder in je vel. Deze ondersteunende therapie richt zich op jouw emoties en gemoedstoestanden en draait om geestelijk evenwicht.

Ontdekken

Kleuranalyse

De kleur van je kleding zegt veel over jou persoonlijk. Past het goed bij je of zijn er kleuren die beter bij je passen? Ga mee op avontuur waarin je advies krijgt over welke kleur je goed staat en welke kleur en vorm je het meest laat stralen.

Ontdekken

Coaching

De overgang, rouwverwerking, grenzen aangeven en voeding.. we zijn overal in thuis. Onze professionele coaches vormen de rots in de branding tijdens de uitdagingen die u in uw leven ervaart.

Ontdekken

Access Bars

Loopt jouw hoofd soms over en is alles een beetje teveel aan het worden? Heb je een enorme behoeft aan rust en ontspanning? Dan is Access Bars een behandeling die je zeker zal aanspreken.

Ontdekken

Klankschalen

Laat je meevoeren op de klanken van verschillende akoestische instrumenten en kom helemaal tot rust.

Ontdekken

Yin Yoga

Ontdekken

Een impressie

Imagine Femme

Stel je voor…
Een magische plek waar je op verschillende manieren heerlijk tot rust kan komen.
Ga op ontdekkingstocht en vind datgene dat op dit moment het beste bij jou past. Zodat jij weer verder kan, als jouw krachtige zelf.

Boekingsmodule

Maak gemakkelijk een boeking door gebruik te maken van onze boekingsmodule. We zien je graag!