Access Bars

Als alles even te veel is

Loopt jouw hoofd soms over en is alles een beetje teveel aan het worden?
Heb je een enorme behoeft aan rust en ontspanning? Dan is Access Bars een behandeling die je zeker zal aanspreken.

Kosten: € 50,00

Hoe werkt het?

Weer ontspannen

Met de Bars ontlaat je op een eenvoudige en zachte en ontspannen manier stress en spanning uit je lichaam.

De Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die zachtjes worden aangeraakt. Door deze aanraking laat het lichaam overtollige worden gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los waarvan sommige al heel lang opgeslagen zijn geweest. Er ontstaat weer rust en ruimte in je hoofd waardoor je weer kunt ontspannen.

Je zou het kunnen vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen en niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Hoe verloopt een Bars Behandeling

Wat je moet weten

Tijdens een behandeling lig je met je kleren op een behandelbank. Ik leg een dekentje over je heen zodat je heerlijk comfortabel en warm ligt. Dan start ik de behandeling door even zacht je voorhoofd, je voeten en je handen aan te raken. Daarna ga ik zitten en raak de 32 drukpunten op je hoofd volgens een bepaalde volgorde aan. Elke positie hou ik minimaal 5 minuten zachtjes vast. Door het aanraken van de punten gaat de energie stromen en laat je emotionele en lichamelijke ballast gemakkelijker los.

Het enige wat jij hoeft is te genieten en mocht je in slaap vallen, geen probleem. Neem het er maar even van. Dit heeft geen invloed op het effect van de behandeling. Alles bij elkaar duurt het ongeveer 5 kwartier.

“Het is net alsof er een grote schoonmaak in mijn hoofd is geweest”

Boekingsmodule

Enthousiast geworden over Acces Bars? Maak gemakkelijk een boeking via onze boekingsmodule!