Over ons

Eindeloze mogelijkheden

Mijn naam is Danielle Bouter-Spitsbaard.

Na tien jaar waarin ik met veel plezier mijn succesvolle kinderpraktijk heb opgebouwd kreeg ik kriebels en kwam ik tot de conclusie dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, een volgende stap. Maar wat zou ik dan willen? Ik had geen idee. Toen ik uiteindelijk in een bijzonder gesprek onverwacht de vraag kreeg wat ik zou gaan doen als ik met mijn hart zou kiezen. Daar kwam het antwoord zonder nadenken uit mijn mond: ik zou een floatcentrum beginnen.

Dat was het begin van dit mooie avontuur. Ik zag een weg voor mij open gaan die ik nog niet eerder gezien had.

Ik wilde meer dan alleen een floatcentrum. Ik wilde een centrum dat echt een rustpunt zou zijn voor velen in en om Papendrecht. Waar rust en groei het uitgangspunt is. Het zorgen voor de ander zit in mijn bloed en dat wilde ik graag delen. Ik wilde samenwerken.  Ik kwam mensen tegen die die enthousiast werden van mijn verhaal en spontaan wilde meedoen. Ieder op haar eigen manier, op haar eigen verantwoordelijkheid. En zo werd Imagine steeds meer de plek die ik voor mij zag.

Ondertussen is er wel een aantal zaken veranderd. Maar zo gaat dat, steeds weer wat bijschaven, leren en nieuwe dingen uitproberen. Dat maakt het zo leuk.

Imagine staat voor mij voor oneindige mogelijkheden, samenwerken en samen groeien. We denken alleen in samen, in mogelijkheden en in overvloed want er is genoeg voor iedereen. Dan is écht alles mogelijk. Met als doel zoveel mogelijk mensen een fijne, veilige plek bieden waar ze rust, begrip en groei vinden.

Ben je enthousiast geworden, heb je dezelfde instelling en kan jij Imagine iets bieden dat bijzonder is, wat kan bijdragen aan de missie die ik voor Imagine zie? Neem dan eens contact met mij op. Ik sta altijd open voor een open, eerlijk en constructief gesprek.

Vriendelijke groet,

Danielle Bouter-Spitsbaard

Ons verhaal

Uniek & onderscheidend

En zo kwam ik mensen tegen met dezelfde visie en die heel graag hun steentje wilde bijdragen aan mijn concept. Mensen met een hart voor de medemens. Mensen met een passie voor hun vak. Ik ben erg blij met iedereen die zich heeft aangesloten bij Imagine-Femme.

We leven met elkaar, we leren met elkaar en we groeien met elkaar. Iedereen weet wel iets wat een ander niet weet. Zo maken we allemaal elke dag weer een stapje vooruit. Waar gaan we heen, zul je je misschien wel afvragen? Geen idee! Maakt ook niet uit, als we maar gaan!!

Denk positief en alles is mogelijk.

Liefs,

Danielle