Bach bloesem

Wat zijn Bach bloesems?

Er zijn 38 Bach bloesemessenties gemaakt van verschillende bloesems en struiken. Elke essentie heeft betrekking op een specifieke emotie die iedereen van tijd tot tijd kan ervaren.

Een positieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel, een gezonde geest in een gezond lichaam dát is het streven bij Bach bloesems.

De natuurlijke Bach bloesem helpt onze emoties, bij bepaalde gebeurtenissen die ons uit balans brengen, beter te reguleren waardoor we weer sneller in balans zijn. Een vriendelijke, helpende hand van de natuur om ons emotioneel evenwicht terug te vinden waardoor je vrolijk en vol vertrouwen vooruit kunt kijken.

Kosten: € 45,00 per consult inclusief remedie

Over mij

Bachbloesemconsulent

Ik ben Ursula, 53 jaar, moeder van 2 zoons. Toen mijn kinderen klein waren en wanneer hun angsten teveel overheersten of wanneer ze overprikkeld waren geraakt merkte ik na gebruik van Bach bloesemremedies een enorm verschil. De angsten werden minder en de overprikkeldheid was veel minder heftig. Mijn kinderen konden weer gewoon zichzelf zijn. Door deze fijne resultaten ben ik het zelf ook gaan gebruiken. Mijn omgeving merkte de verandering in mijn gezin en vroegen wat ik had gedaan. Dit heeft mij aangezet om de opleiding tot Bach bloesemconsulent te volgen en  ben daarna mijn eigen praktijk gestart. Ondertussen heb ik al vele mensen geholpen om emotioneel stabiel te worden en te blijven en innerlijke rust te ervaren.

Over mijn werkwijze

Jouw klachten in beeld brengen

Bij het eerste consult hebben we een gesprek van ongeveer een uur, om te inventariseren wat jouw klachten zijn en waar zij vandaan komen. Hierna maak ik een remedie van verschillende Bachbloesems. Deze remedie gaat ongeveer 4 à 6 weken mee.

Voor de meeste mensen is alleen ondersteuning van de remedie genoeg maar andere mensen hebben meer nodig of willen meer. Dan kunnen we samen naar jouw situatie kijken en hier inzichten in krijgen. Hierin ben ik vooral coachend en reflecterend.

Boekingsmodule

Enthousiast geworden over Bachbloesems? Maak gemakkelijk een boeking via onze boekingsmodule!