Yin yoga

Ontdek de kracht van yin yoga

Bij yin yoga richt je je op de ontspanning van je spieren. Doordat de lessen in een kleine groep worden gegeven is er altijd persoonlijke aandacht voor iedereen die dat nodig heeft. Ook als je nog nooit yoga hebt gevolgd ben je van harte welkom en zal je merken dat ook jij dit kan.

Elke donderdagavond van 19.30 – 20.45 (75 min)

Kosten € 15,00 per les

Aanmelden via info@yvonnejiskoot.nl

Het zijn losse lessen. Ideaal voor als je onregelmatig werkt. Geen abonnement, inschrijving of strippenkaart nodig. Gewoon boeken via de site wanneer jij kan.

Ben je zwanger, laat het ons weten.

Ben je net moeder geworden dan raden we je aan om minimaal drie maanden te wachten met het beoefenen van yin yoga. Zo zorg je ervoor dat je lichaam volledig kan herstellen. Daarna ben je natuurlijk van harte welkom.

Wat yin yoga met je doet

Bij Yin Yoga richten we ons, in tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga,  niet op het versterken van de spieren maar juist op het ontspannen ervan. Hierdoor bereik je het bindweefsel gelegen in de diepere lachen van je lichaam. Bindweefsel versterkt en verlengt zich langzamer dan spierweefsel. Daarom worden bij yin yoga de houdingen drie tot vijf minuten vastgehouden. Yin yoga geeft een diepe ontspanning, stimuleert je meridianen (dit zijn energielijnen in je lichaam) en organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam. Om yin yoga te beoefenen heb je  geen yogaervaring nodig. De aangeboden houdingen zijn laagdrempelig en worden rustig opgebouwd.

Boekingsmodule

Boek gemakkelijk

Enthousiast geworden over Yin Yoga? Maak gemakkelijk een boeking via onze boekingsmodule!