Klankschalen

Even helemaal tot rust komen door de harmonische klanken van een klankschaal ligconcert

Bij een klankschaal ligconcert word je meegenomen in de bijzondere wereld van klanken die je kunt voelen tot in de diepste cellen van je lichaam.

Op deze mooie reis nemen de harmonische en helende klanken je mee vanuit de buitenwereld naar de wereld binnen in jou. In jouw unieke binnenwereld brengen de klanken je naar totale ontspanning. Deze klanken helpen je de absolute stilte in jezelf te vinden.

Kosten: € 22,50

Aanmelden via info@yvonnejiskoot.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne Jiskoot.

Ik ben al jaren werkzaam in de begeleidende zorg en doe dat met veel plezier en passie. Toen ik op een bepaald moment in mijn leven aan een klankschaal ligconcert deelnam veranderde mijn leven. Ik werd geïnspireerd en geraakt door de zorg die bij die sessie werd geboden. De klanken brachten mij tot rust. De trilling van de schalen maakte iets nieuws in mij wakker. Ik ben opleidingen gaan volgen waaronder gecertificeerd Klankschaalbehandelaar.

Goed om te weten

Zorgen voor jezelf

Tijdens een klankschaal ligconcert wordt er gebruik gemaakt van verschillende akoestische instrumenten waaronder klankschalen, klankstaven, windgong, drum en de grote gong. Ook zal er een kort moment van geleide meditatie gegeven worden.

Bij een klankschaal ligconcert is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Je neemt plaats op een van de matjes die al voor je klaarligt en zorgt dat er zelf voor dat je zo comfortabel mogelijk ligt. Dit kan door lekkere dikke sokken, een warme deken en misschien wel een kussen van thuis mee te nemen. Daarna hoef je je alleen maar over te geven aan de klanken. Je gaat ervaren wat klanken zowel met je lichaam als geest kunnen doen.

Boekingsmodule

Benieuwd geworden naar deze bijzondere ervaring? Maak gemakkelijk een boeking via onze boekingsmodule!