Mindfulness

Samen is zoveel leuker..

Een Imagine-Friends behandeling staat voor samen ontspannen en genieten. Dit kan zijn met je partner, bestie, liefste schoonzus, moeder, schoonmoeder of wie dan ook waar jij je prettig en fijn voelt.

Tijdens de Imagine-Friends behandeling krijg je een heerlijke ontspanningsmassage. Terwijl jij ligt te genieten van de massage van Patricia ligt de door jou gekozen Friend 30 minuten gewichtloos te ontstressen in het magnesiumbad. Als jullie allebei klaar zijn hangen er twee mooie peignoirs voor jullie klaar. Deze mogen jullie aandoen en dan kunnen jullie samen genieten van een kopje thee met wat lekkers erbij. Daarna draaien we de behandeling om. Dus als je net gemasseerd bent ga je lekker floaten en andersom.

De totale Imagine-Friends beleving neemt ongeveer twee uur in beslag. Daarna kunnen jullie heerlijk relaxt de wereld in.

Kosten:

€ 75,00 per sessie

€ 20,00 voor een les van 2 uur

Let op:

Je kunt tot 24 uur van te voren inschrijven. Wees dus op tijd! Bij minimaal 2 aanmeldingen gaat de les door. Ben je te laat met inschrijven, bel dan even voor meer informatie.

Hoe werkt het

Mindfulness

We zullen 2 uur de tijd nemen voor oefeningen als; mindful bewegen, meditatie en zelfonderzoek met behulp van coachingsoefeningen. In de les hebben we ook aandacht voor goede zelfzorg, dat betekent dat je gerust wat spullen voor jezelf mag meenemen om het jezelf comfortabel te maken. Je kunt denken aan je fijne dekentje, je zachte sjaal, die fijne kruik.

Goed om te weten

Ondersteuning

En als je graag wat ondersteuning wilt bij het zitten op een meditatiekussentje, neem dan gerust een paar kussentjes mee voor onder de knieën. Als het voor jouw lichaam niet goed voelt om op de grond te zitten, dan is het geen probleem om op een stoel deel te nemen. Comfortabele kleding wat niet knelt is aanbevolen. Ook een paar warme sokken zijn prettig voor als we een tijdje stil zitten.

Boekingsmodule

Enthousiast geworden over mindfulness? Maak gemakkelijk een boeking via onze boekingsmodule!